Gelnagels - Acrylnagels

Nails 2 C - Kruibeke

Gelnagels laten zetten is de oplossing om komaf te maken met korte, broze, afgebeten of lelijke nagels. Wilt u graag gelnagels in Kruibeke? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Nails 2 C!

Wat zijn gelnagels?

Gelnagels zijn flexibele en transparante kunstnagels die worden gemaakt uit een gel die direct op de natuurlijke nagel wordt aangebracht en vervolgens uitgehard worden onder een UV-lamp. Het voordeel van gelnagels is dat ze zachter en flexibeler zijn dan natuurlijke nagels.

Gelnagels laten plaatsen

Als u gelnagels laat plaatsen, hebt u de keuze uit heel wat kleurrijke versies, alsook natural en French. Daarnaast mag er natuurlijk ook geen prachtige nailart ontbreken om uw nagels wat extra uitstraling te geven! 

Langdurig effect

Met gelnagels hoeft u zich een maand lang geen zorgen meer te maken over uw nagels. Natuurlijk is het altijd aangeraden om ze na 3 à 4 weken te laten vernieuwen.

Acrylnagels

Naast gelnagels kan je ook kiezen voor acrylnagels. Acrylnagels hebben dezelfde eigenschappen als gelnagels alleen dat ze iets sterker zijn.

Ze worden ook op een andere wijze aangebracht. Bij acrylnagels kan je natuurlijk ook kiezen tussen allerlei leuke kleurtjes, naturel of een leuke French!

 

Voor gel- en acrylnagels hebben we ook enkele arrangementen in de aanbieding: nagelbijtarrangement

 

Maak een afspraak!

Bij Nails 2 C in Kruibeke genieten trouwe klanten van mooie kortingen. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van gelnagels zonder verlenging (€ 35,00 voor 2,5 uur) en met verlenging (€ 45,00 voor 2,5 uur)

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken in onze nagelstudio in Kruibeke?
Neem dan vandaag nog contact op via de contactpagina.
Wij helpen u dan graag verder.

Back to Top